Caravan

> Particulier > Caravan

Caravan

AANVRAAG OFFERTE CARAVAN VERZEKERING

U bezit een caravan of u wilt een caravan kopen? Verzeker hem goed! Het is een behoorlijke investering die u toch niet zomaar wilt verliezen.

Het voordelig tarief dat wij u aanbieden is geldig voor alle caravaneigenaars, die als bestuurder schadevrij gereden hebben gedurende de laatste drie jaren (bonus-malusgraad maximum 3) en die ouder zijn dan 30 jaar.

Vraag hier je offerte aan

Offerte aanvragen

Burgerlijke aansprakelijkheid

U moet steeds een verzekering nemen voor burgerlijke aansprakelijkheid. Deze verzekering dekt de schade aan derden die u met uw auto en/of caravan veroorzaakt. In de praktijk is het zo dat als de caravan gekoppeld is aan de wagen, deze onder de dekking van uw autoverzekering valt. De dekking burgerlijke aansprakelijkheid caravan is echter van belang wanneer de caravan niet aan uw wagen gekoppeld is.

 

Volledige omnium

De omniumverzekering dekt de schade aan uw caravan en ook de schade aan de tent of het zonnescherm die erbij horen.
 

Bij brand, hagel, storm, bliksem, glasbreuk, aanrijding met dieren en diefstal is er geen vrijstelling, de andere schade heeft een vrijstelling van 3%  (tot een waarde van 36300 euro inclusief BTW) of 5% (vanaf een waarde van 36300 euro inclusief BTW)

Opgelet: het haakslaan van de caravan is niet verzekerd.

 

Rechtsbijstand

Een rechtsbijstandsverzekering is er om uw rechten te behartigen, zij het nu om zelf het recht op een vergoeding te laten gelden of om u tegen een schadeclaim te verdedigen.In veel gevallen kan de verzekeraar het geschil in der minne regelen.Komt het toch tot een rechtzaak, dan betaald de verzekering de kosten voor een zelf vrij gekozen advocaat of expert, alsook alle proceskosten (geen boetes).

Wij raden voor uw caravan een uitgebreide rechtsbijstand aan.Dan kunnen wij u niet alleen bij een ongeval helpen, maar ook bij eventuele contractuele geschillen (bv. een slechte herstelling, een probleem bij de aankoop, …)

Depannage-, sleep- en repatriëringskosten

Ook hier kunnen wij u uitstekende tarieven aanbieden. Met de bijstandsverzekering wordt uw caravan teruggebracht of eventueel ter plaatse hersteld.

 

Inboedelverzekering voor uw caravan

De inboedel van uw caravan kunt u gratis laten verzekeren tegen brand en diefstal. Alle losse voorwerpen, zoals kledij, laptop, fotoapparaat,... zijn gedekt in geval van brand of diefstal in uw caravan.

Door uw brandverzekering via onze bemiddeling te laten verlopen, geniet u gratis van deze zeer mooie uitbreiding.

Via de rode knop bovenaan “offerte aanvragen” kunt u een offerte voor onze brandverzekering aanvragen.

Zoek je een andere verzekering?

Motorhome

Voertuigen

Woning

Fiets

B.A. Gezin

Rechtsbijstand

Moto

Reisbijstand

Lichte vrachtwagen

Vaartuig

Exclusieve wagen

Pensioen

Successie

Financiële bescherming gezin

Uitvaart

Financieel

andere zaken

Als onafhankelijke makelaar werken wij samen met verscheidene verzekeringsmaatschappijen.

We zoeken steeds de beste optie voor jou.

© RuwelkaVerzekeringen2024 | Algemene voorwaarden | Cookie Statement | Privacy & Disclaimer | With    by Plenso

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!