Jouw kampeerverzekering

Jouw kampeerverzekering

RUWELKA-verzekeringen, met zijn roots als Vlaamse kampeertoerist, groeide door de jaren mee met de evolutie binnen de caravan- en motorhomebranche. Hiaten, zwakke punten en wenselijk toe te voegen waarborgen vanuit onze ervaring worden door ons doorgespeeld aan de bekende verzekeringsmaatschappijen waar we mee samenwerken. Dat maakt dat onze know-how en vinger aan de pols regelmatig vertaald worden in noodzakelijke aanpassingen aan de verzekeringswaarborgen.

Wij willen vooral iedere kampeerder met caravan of motorhome een degelijke verzekering aanbieden, met een dekking van de meest belangrijke waarborgen en waar mogelijk op maat van de klant. En dat alles tegen een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding.

Je kunt bij ons ook terecht voor een verzekering voor je wagen, en voor al jouw vrijetijdsverzekeringen zoals een omnium pleziervaartuig of boot, een omnium voor je motorfiets, voor je elektrische fiets, enz...

RUWELKA-verzekeringen, als nichespeler groots in zijn vakgebied!

RUWELKA-verzekeringen, een naam met vertrouwen, om te onthouden… als het over jouw omniumverzekering motorhome of omniumverzekering caravan gaat. 

Verzekeringsmakelaar onder het inschrijvingsnummer FSMA 0821.631.174

Meer artikels

Empty   - Artikel - Ruwelka Verzekeringen

Welke soort camper kies je voor je kampeervakantie of kampeeravontuur?

Welk soort camper kies je voor jouw kampeervakantie? 1. De van De van of camperbus...

Als onafhankelijke makelaar werken wij samen met verscheidene verzekeringsmaatschappijen.

We zoeken steeds de beste optie voor jou.

© RuwelkaVerzekeringen2024 | Algemene voorwaarden | Cookie Statement | Privacy & Disclaimer | With    by Plenso

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!