Offerte aanvraag

brand en familiale


Persoonlijke gegevens

Is bovenstaand adres ook het adres dat u wenst te verzekeren tegen brand?

Indien appartement, welke verdieping?

Vorige Volgende

Gebouw

Type gebouw

Leeftijd gebouw


A. Het aantal plaatsen: de plaatsen (andere dan de badkamer) van minder dan 4m² moeten niet worden meegedeeld, ook de living en keuken moeten niet meegedeeld worden

Aantal douche- of badkamers (sauna's, hammams en bubbelbaden die zich binnen het gebouw bevinden inbegrepen), ongeacht de oppervlakte ervan:

Aantal autostandplaatsen in een garage, waar ook gelegen: Indien de ruimte waarin deze autostandplaatsen zich bevinden kleiner is dan of gelijk is aan 40m² moet slechts 1 punt worden geteld. Vervolgens moet per bijkomende begonnen schijf van 20m² een bijkomend punt worden geteld.

Aantal andere plaatsen voor privégebruik of voor gebruik in het kader van een vrij beroep (bv.: slaapkamer, bibliotheek, bureau, speelzaal, veranda's). Bijgebouwen kleiner dan of gelijk aan 20m² moeten worden meegerekend, behalve indien zij bestemd zijn voor het gebruik van zwembad of tuin. Moeten niet worden meegerekend: één of meerdere niet-ingerichte zolders, wasplaatsen, kelders, stookplaatsen of bergingen < 12m².

Aantal slaapkamers en bureaus

Andere plaatsen > 4m2

Zijn er ondergrondse verdiepingen/kelders aanwezig ?

Een of meerdere garage(s)

Heeft u bijgebouwen die geen directe verbinding hebben met het hoofdgebouw behalve een garage (vb, aparte hangaar, schuur,...)? (constructies die bestemd zijn voor de tuin of het zwembad (vb tuinhuis, poolhouse,...) dient u niet hier te vermelden maar via het gewenst bedrag tuin en/of zwembad)


B. De kenmerken van het risico: (u moet rekening houden met alle plaatsen, ongeacht hun oppervlakte)

Passiefwoning, Lage Energie Woning of Nul Energiewoning ?

Aanwezigheid van ten minste één van deze criteria in een plaats: plafonds hoger dan 3m, vloerverwarming, warmtepomp, vloerbedekking in natuursteen, marmer of parketvloer in massief hout (behalve naaldhout), dakbedekking uit natuurleien, stro of riet

Aanwezigheid van tenminste één plaats (woonvertrek of plaats voor gebruik in het kader van een vrij beroep) waarvan de oppervlakte meer dan 70m² beslaat.

Aanwezigheid van zonnepanelen (fotovoltaïsche of thermische)

Aanwezigheid van verwarming op basis van mazout

Vorige Volgende

Tuin

(De verzekering tuin dekt alle constructies, het tuinmeubilair en overige inhoud die bestemd is voor het gebruik in de tuin of decoratie van de tuin, inclusief de aanplantingen. Dit ten belope van het gekozen bedrag in eerste risico)

Bovendien omvat de verzekering tuin systematisch de dekking burgerrechtelijke aansprakelijkheid gebouw en een dekking "sanering" van de tuin (9000 EUR) die los staan van het gekozen bedrag in eerste risico.

Als een diefstalverzekering werd afgesloten, wordt deze uitgebreid tot de inhoud van de tuin.
Vorige Volgende

Business

De verzekering Business dekt de professionele inhoud binnen de woning, namelijk het materiaal (informatica of andere) en koopwaar.

Dit ten belope van het gekozen bedrag in eerste risico.

Zijn eveneens gedekt:
  • Professionele waarden (tot 4000 EURO)
  • Het materiaal dat toebehoort aan uw bedienden of arbeiders.
  • Het professioneel materiaal van de collega's en het personeel in het verzekerde gebouw.
  • De persoonlijke goederen van uw klanten of patiënten.
Vorige Volgende

Zwembad

De verzekering zwembad dekt alle constructies, het zwembadmeubilair en overige inhoud die bestemd is voor gebruik in het kader van het zwembad, hierbij inbegrepen de overdekkingen en de bijgebouwen verbonden aan het gebruik van het zwembad. Hetzelfde geldt voor bubbelbaden die zich buitenshuis bevinden (bubbelbaden binnenshuis zijn reeds verzekerd via het basisproduct).

Als een diefstalverzekering werd afgesloten, wordt deze uitgebreid tot alle zwembadtoebehoren.
Vorige Volgende

Inhoud

Kies uit de lijst hoeveel het maximum per voorwerp is dat u wenst verzekeren (als u vb voor 4000 euro kiest betekent dit dat u geen voorwerpen hebt die duurder zijn dan 4000 euro per stuk, en per stuk betekent effectief per stuk dus niet gans de salon samen maar per zetel). Inboedel is alles wat u meeneemt als u verhuist, de keuken is vb geen inboedel, een aparte Amerikaanse koelkast wel)

Indien u liever een totaal kapitaal inhoud verkiest gelieve hieronder het gewenste kapitaal in te vullen (deze keuze neemt u het best indien uw verzekerd kapitaal niet hoog ligt) (minstens 25.000 euro)

Vorige Volgende

Diefstal

Onderstaande gegevens enkel invullen indien u diefstal wenst, opgelet: u dient de dekking diefstal te onderschrijven om ook gratis de inhoud van uw motorhome te laten verzekeren tegen diefstal

Indien ja, tot welke waarde

Wenst u ook waarden te verzekeren

Indien ja, tot welke waarde

Vorige Volgende

Bijkomende waarborgen

Mits een bijpremie van 10% wordt er bij schade bovenop de schade 10% extra uitbetaald om eventuele ongemakken op te vangen (vb telefoonkosten, onbetaalde dagen verlof, ...)
800
= Assistance wereldwijd voor alle inwonende gezinsleden tijdens hun reizen (terugbetaling medische kosten, repatriëring, ...). Indien u reeds een betalende assistance heeft voor uw motorhome of auto hoeft u dit niet te nemen
Indien u in discussie geraakt omtrent de schaderegeling met uw brandverzekeraar.
(NULL)
Vorige Volgende

Familiale

Vorige Volgende

Opmerkingen

Als onafhankelijke makelaar werken wij samen met verscheidene verzekeringsmaatschappijen.

We zoeken steeds de beste optie voor jou.

© RuwelkaVerzekeringen2024 | Algemene voorwaarden | Cookie Statement | Privacy & Disclaimer | With    by Plenso

Wij gebruiken cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door het verder gebruiken van deze website, gaat u hier expliciet mee akkoord.

Meer informatie
Ik snap het!