Uw verzekeringsdossier

1ste MAAL ACTIVEREN OM JE POLISSEN TE RAADPLEGEN VIA TABLET OF SMARTPHONE
1

Verzekeringsgegevens online

Voortaan  is het mogelijk om de gegevens van uw verzekeringscontracten die u bij ons hebt, online te raadplegen. U hebt snel informatie nodig over uw verzekeringen maar u kunt ons niet bellen? Vanaf nu is dat geen probleem meer!

 

2

Gratis activeren!

Wij stellen immers voor om GRATIS uw ‘klantenzone’ te activeren op onze website zodat u altijd een geactualiseerd zicht hebt op uw contractgegevens en ons 7 dagen op 7, 24u/24 kunt bereiken.

Video My Broker

3

Activatie account

Klik hieronder op "Log in", klik op “Een nieuwe gebruiker aanmaken”  geef uw gegevens in en een paswoord naar keuze en u kan zich voortaan aanmelden in uw verzekeringsdossier

 

4

Klantenzone

Elke keer u uw contractgegevens wil consulteren of als u ons een bericht wil verzenden, volstaat het om hieronder op “log in” te klikken en u aan te melden met  uw e-mailadres en zelfgekozen paswoord.

5

Internetverbinding

Een eenvoudige internetverbinding volstaat om u aan te melden, zowel in België als in het buitenland. Zo kunt u uw verzekeringsgegevens online raadplegen, waar u zich ook bevindt.

6

Tablet

U kunt ook op uw tablet uw account activeren; geef uw e-mailadres en een paswoord naar keuze in en uw account is geactiveerd! Download de MyBroker-app in de App Store of de Google Play Store.

Video

7

Gratis dienst

Wij hopen dat u tevreden zal zijn over deze volledig gratis dienst. Mocht u hier moeilijkheden bij ondervinden, aarzel niet om ons te contacteren. Wij staan ten allen tijde voor u klaar.

8

Contact of vragen ?

Nog vragen?

http://info@ruwelka.be

We staan voor u klaar! Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 059 55 90 00 voor bijkomende inlichtingen.

Log in


Word jij onze nieuwe medewerk(st)er? Mede dankzij het vertrouwen van heel wat bedrijven en particulieren zijn wij op zoek naar een geschikt profiel voor ons kantoor. Voldoe jij aan de waarden en normen waar wij voor staan, heb je de nodige ervaring in de verzekeringssector, en verlang je ernaar om mensen op een correcte manier service te verlenen, dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken! Neem gerust contact op met ons, of stuur je cv door naar info@ruwelka.be

Met vriendelijke groeten,

Ruwelka Verzekeringen

Ruben Monstrey – zaakvoerder

Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info