Ruwelka

Uitvaartverzekering

Een begrafenis of crematie wordt steeds duurder. Een uitvaartverzekering kan zorgen voor gemoedsrust, voor uzelf en uw familie. Met het DELA uitvaartzorgplan voorziet u een bedrag om de uitvaartkosten te betalen. Zo komen uw nabestaanden niet voor verrassingen te staan en hebben ze geen bijkomende zorgen tijdens een periode van verdriet. Het DELA Uitvaartzorgplan biedt namelijk nog extra voordelen, zoals praktische en administratieve bijstand voor de nabestaanden.

Het verdriet kunt u hen niet besparen, de kosten en zorgen wél

Vraag hier je offerte aan

offerte aanvragen

Bereken de premie voor uw uitvaartverzekering via DELA

In een studie die DELA samen met Seniorennet.be uitvoerde bij 1.600 Vlaamse 40-plussers peilden we naar de houding van de Vlaming tegenover uitvaarten en het herdenken van overledenen. De resultaten tonen aan dat bijna de helft van de ondervraagden meerdere keren per jaar het graf van overleden dierbaren bezoekt. 7 op de 10 Vlaamse 40-plussers staan weliswaar regelmatig stil bij hun eigen uitvaart, maar slechts 1 op 10 heeft zijn wensen ook op papier gezet. 

Verder bevestigt het onderzoek dat uitvaarten steeds vaker gepersonaliseerd verlopen. Acht 40-plussers op 10 vinden dit belangrijk. Zowat de helft van de respondenten is van mening dat een persoonlijke uitvaart hen hielp om afscheid te nemen van hun dierbare. De personalisatie van een uitvaart gebeurt doorgaans door de lievelingsmuziek van de overledene, teksten geschreven door de nabestaanden en het tonen van foto's van de overledene tijdens de uitvaart. 

Ook al vinden heel wat Vlamingen een gepersonaliseerde uitvaart belangrijk, toch blijkt het nog een grote stap om zelf een en ander vooraf te regelen.

 

default_blok.png


Word jij onze nieuwe medewerk(st)er? Mede dankzij het vertrouwen van heel wat bedrijven en particulieren zijn wij op zoek naar een geschikt profiel voor ons kantoor. Voldoe jij aan de waarden en normen waar wij voor staan, heb je de nodige ervaring in de verzekeringssector, en verlang je ernaar om mensen op een correcte manier service te verlenen, dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken! Neem gerust contact op met ons, of stuur je cv door naar info@ruwelka.be

Met vriendelijke groeten,

Ruwelka Verzekeringen

Ruben Monstrey – zaakvoerder

Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info