Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info
Ruwelka

Lichte vrachtwagen

Misschien bent u schrijnwerker, verwarmingsinstallateur of gebruikt u uw lichte vrachtwagen voor heel wat anders. Waarschijnlijk bent u met dit voertuig dan ook dagelijks op de baan.

Spijtig genoeg is een ongeval snel gebeurd en kan dit ernstige financiële gevolgen met zich meebrengen. U hebt er dan ook alle belang bij uw voertuig goed te verzekeren. Alle voertuigen die op de openbare weg rijden moeten verzekerd zijn door de wettelijk verplichte verzekering B.A., hetzelfde geldt voor uw lichte vrachtwagen.

Vraag hier je offerte aan

offerte aanvragen

Burgerrechtelijke aansprakelijkheid

Dankzij de verzekering Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid, die bij wet verplicht is, kan u zich verzekeren tegen de schade die derden oplopen bij een ongeval waarvoor u aansprakelijk gesteld wordt.

Aan deze verzekering is reeds een 24u/24 bijstandspakket verbonden voor bijstand aan voertuigen en inzittenden in zowel binnen- als buitenland.

Bij ongeval in België, maar ook in het buitenland komen wij tussen voor het takelen naar de dichtstbijzijnde garage.  In België (en 30 km buiten de grenzen) zelfs ook voor de repatriëring van de inzittenden.

default_blok.png

Schade aan het voertuig

Stenen op de weg of overstekend wild, u zal volledig beschermd zijn. De gedeeltelijke omnium verzekert uw voertuig tegen brand, diefstal, diefstalschade, glasbreuk, natuurkrachten en botsing met dieren. De volledige omnium verschilt slechts op één, doch niet te verwaarlozen punt: het dekt eveneens de accidentele of eigen schade.

Voor die twee waarborgen heeft u de keuze tussen 2 schadeloosstellingsformules:

  • In werkelijke waarde
  • In overeengekomen waarde

 

default_blok.png

Rechtsbijstand

Laat het bepleiten van uw zaken aan ervaren juristen over. Dankzij de waarborg Rechtsbijstand, worden uw belangen in complexe straf- en contractuele zaken door professionele juristen verdedigd.

 

default_blok.png

Bijstandsverzekering

Uw lichte vrachtwagen weigert te starten of u raakt van de weg in Italië. Wij nemen meteen de nodige maatregelen, en helpen u uit de penarie.

De waarborg Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid omvat automatisch het bijstandspakket B.A. Dit waarborgt u onder andere het takelen van uw voertuig bij ongeval en een vervangwagen gedurende de herstellingsperiode, of u nu in fout bent of niet. 

Wie het wenst, kan bovendien een volledige assistance verzekering afsluiten. Die biedt u een vervangwagen voor max. 5 dagen bij ongeval, diefstal en … panne! Naast een wereldwijde bijstand aan personen (ski-ongeval, hospitalisatie van de verzekerde, medische kosten ten gevolge van een ziekte of een ongeval ...) nemen wij nog heel wat andere zaken ten laste.

default_blok.png