Ruwelka

Lichte vrachtwagen

Dankzij de verzekering Burgerlijke aansprakelijkheid, die bij wet verplicht is, bent u verzekerd voor de schade die derden oplopen bij een ongeval, waarvoor u aansprakelijk gesteld wordt. …

Vraag hier je offerte aan

offerte aanvragen

Burgerrechtelijke aansprakelijkheid

Dankzij de verzekering Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid, die bij wet verplicht is, kan u zich verzekeren tegen de schade die derden oplopen bij een ongeval waarvoor u aansprakelijk gesteld wordt.

Aan deze verzekering is reeds een 24u/24 bijstandspakket verbonden voor bijstand aan voertuigen en inzittenden in zowel binnen- als buitenland.

Bij ongeval in België, maar ook in het buitenland komen wij tussen voor het takelen naar de dichtstbijzijnde garage.  In België (en 30 km buiten de grenzen) zelfs ook voor de repatriëring van de inzittenden.

default_blok.png

Omnium

Stenen op de weg of overstekend wild, u wilt vergoed worden voor de opgelopen schade.  De gedeeltelijke omnium vergoed de schade aan uw voertuig door brand, diefstal, glasbreuk, natuurkrachten en botsing door dieren. 

De volledige omnium heeft nog een extra, niet te verwaarlozen dekking : hij dekt eveneens de eigen schade. Voor de volledige omnium heeft u keuze uit 2 berekeningsformules bij totaal verlies : werkelijke waar of aangenomen waarde.

 

default_blok.png

Rechtsbijstand

Wij adviseren u om een uitgebreide rechtsbijstandspolis te onderschrijven.

default_blok.png

Bijstand

Via de B.A. dekking hebt u automatisch bijstand na een ongeval.  Wie het wenst, kan een volledige assistance verzekering afsluiten.  Zo wordt u ook geholpen bij pech (platte batterij, lekke band, …).  In een volledige assistance is er ook een wereldwijde bijstand aan personen (bv na ski-ongeval) voorzien.

default_blok.png


Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info