Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info
Ruwelka

Caravan

U bezit een caravan of u wilt een caravan kopen? Verzeker hem goed! Het is een behoorlijke investering die u toch niet zomaar wilt verliezen.

Het voordelig tarief die wij u aanbieden is geldig voor alle bestuurders die schadevrij gereden hebben gedurende de laatste drie jaren (bonus-malusgraad maximum 3) en die ouder zijn dan 30 jaar.

Vraag hier je offerte aan

offerte aanvragen

Burgerlijke aansprakelijkheid

U moet steeds een verzekering nemen voor burgerlijke aansprakelijkheid. Deze verzekering dekt de schade aan derden die u met uw auto en/of caravan veroorzaakt. In de praktijk is het zo dat als de caravan gekoppeld is aan de wagen, deze onder de dekking van uw autoverzekering valt. De dekking burgerlijke aansprakelijkheid caravan is echter van belang wanneer de caravan niet aan uw wagen gekoppeld is.

 

shutterstock_259501985-783_blok.jpg

Volledige omnium

De omniumverzekering dekt de schade aan uw caravan en ook de schade aan de tent of het zonnescherm die erbij horen.
 

Bij brand, hagel, storm, bliksem, glasbreuk, aanrijding met dieren en diefstal is er geen vrijstelling, de andere schade heeft een vrijstelling van 3%  (tot een waarde van 36300 euro inclusief BTW) of 5% (vanaf een waarde van 36300 euro inclusief BTW)

Opgelet: het haakslaan van de caravan is niet verzekerd.

 

default_blok.png

Rechtsbijstand

Een rechtsbijstandsverzekering is er in de eerste plaats om uw rechten te kennen en – als dat nodig is – die rechten zoals in de polis bepaald ook te verdedigen, of u nu zelf een claim wil formuleren dan wel wanneer u zich moet verweren. En dat zonder dat de zaak moet geëscaleerd zijn tot een gerechtelijke, administratieve of andere procedure. In veel gevallen kan een minnelijke schikking het onheil reeds oplossen. Indien dat toch niet het geval is, zal de rechtsbijstandsverzekering de proceskosten en de erelonen aan advocaten en experten dekken.
 

Wij raden voor uw caravan en personenwagen een uitgebreide rechtsbijstand aan, dan kunnen wij u niet enkel helpen bij een ongeval maar ook bij eventuele contractuele geschillen (vb: slechte herstelling, problemen bij aankoop optie,…)

default_blok.png

Depannage-, sleep- en repatriëringskosten

Ook hier kunnen wij u uitstekende tarieven aanbieden (vanaf 89 €). Met de bijstandsverzekering wordt uw caravan teruggebracht of eventueel ter plaatse hersteld.

 

default_blok.png

Inboedelverzekering voor uw caravan

De inboedel van uw caravan kunt u gratis laten verzekeren tegen brand en diefstal. Alle losse voorwerpen, zoals kledij, laptop, fotoapparaat,... zijn gedekt in geval van brand of diefstal in uw caravan.

Deze verzekering is gratis voor iedereen die de brandverzekering (uitgebreid met de dekking diefstal) voor de woning bij ons afsluit. 

Via de rode knop bovenaan “offerte aanvragen” kunt u een offerte voor onze brandverzekering aanvragen.

default_blok.png