Ruwelka

Auto

Ruwelka Verzekeringen biedt u een geheel van "à la carte"-waarborgen aan voor de verzekering van uw personenwagen. Wij bieden u alle waarborgen aan die zo nauw mogelijk bij uw behoeften aansluiten.

(enkel bijstand aan voertuig en inzittenden NA ONGEVAL !)

 

Vraag hier je offerte aan

offerte aanvragen

Burgerlijke aansprakelijkheid

De burgerlijke aansprakelijkheid betaalt de schade die u aan anderen veroorzaakt. Deze verplichte verzekering is strikt gereglementeerd via een modelovereenkomst die dezelfde is voor alle verzekeringsmaatschappijen. Dan maakt de service natuurlijk alle verschil. Ruwelka Verzekeringen biedt u de beste service! Wij staan 24u op 24, 7 dagen op 7 voor u klaar.

Aan de B.A.-waarborg is reeds een ruim dienstenpakket verbonden voor bijstand aan voertuig en inzittenden in binnen- en buitenland. Wie het wenst, kan bovendien een optionele assistance waarborg afsluiten. Deze voorziet eveneens een wereldwijde bijstand aan de personen.

default_blok.png

Gedeeltelijke omnium of volledige omnium?

1. De gedeeltelijke: deze waarborg verzekert uw wagen tegen brand, diefstal, diefstalschade, glasbreuk, aanrijding met wild en natuurkrachten, deze waarborgen zijn altijd zonder vrijstelling dwz alle schade wordt integraal vergoed.

Als u een gedeeltelijke omnium onderschrijft is uw eigen schade bijgevolg niet gedekt.

U rijdt uw voertuig totaal verlies en u bent in fout, dan zal de verzekeringsmaatschappij uw eigen schade niet betalen.

2. De volledige omnium:  bevat dezelfde waarborgen als de gedeeltelijke omnium, aangevuld met de waarborg eigen schade.  Voor deze laatste waarborg is er een vrijstelling, die u zelf kan kiezen.  De keuze van de vrijstelling beïnvloedt de premie. 

Speelt u graag op zeker ? Dan raden wij u aan een volledige omnium te onderschrijven.

default_blok.png

Rechtsbijstand

Wordt uw voertuig beschadigd door een derde, dan helpt de rechtsbijstand u om een vergoeding op te vorderen.

U kan kiezen voor een basisformule of voor een uitgebreide formule.  Deze laatste helpt u niet alleen als een derde u schade berokkent, maar ook bij eventuele contractuele geschillen.  (Bijvoorbeeld : een discussie met de garage over de aankoop of herstelling van het voertuig)

Om van de beste dienstverlening te genieten, adviseren bij de uitgebreid formule.

default_blok.png

Bestuurder

In tegenstelling tot de inzittenden, wordt de bestuurder niet vergoed door de B.A. autoverzekering, voor de lichamelijke letsels die hij oploopt bij een ongeval.  Daarom is het raadzaam een aparte bestuurderspolis te onderschrijven.  Afhankelijk van de gekozen verzekerde kapitalen overlijden, blijvende invaliditeit en dagvergoeding zal de premie bepaald worden.

default_blok.png

Bijstand / assistance / pechverhelping

Hier hebt u de keuze tussen verschillende maatschappijen waarmee wij samenwerken.

Afhankelijk van de wensen en eisen zal de premie bepaald worden.

Contacteer ons gerust om uw wensen duidelijk te maken. Zo kunnen wij de beste oplossing voor u zoeken.

default_blok.png


Word jij onze nieuwe medewerk(st)er? Mede dankzij het vertrouwen van heel wat bedrijven en particulieren zijn wij op zoek naar een geschikt profiel voor ons kantoor. Voldoe jij aan de waarden en normen waar wij voor staan, heb je de nodige ervaring in de verzekeringssector, en verlang je ernaar om mensen op een correcte manier service te verlenen, dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken! Neem gerust contact op met ons, of stuur je cv door naar info@ruwelka.be

Met vriendelijke groeten,

Ruwelka Verzekeringen

Ruben Monstrey – zaakvoerder

Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info