Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info
Ruwelka

Auto

Ruwelka Verzekeringen biedt u een geheel van "à la carte"-waarborgen aan voor de verzekering van uw personenwagen. Wij bieden u alle waarborgen aan die zo nauw mogelijk bij uw behoeften aansluiten.

Vraag hier je offerte aan

offerte aanvragen

Burgerlijke aansprakelijkheid

De burgerlijke aansprakelijkheid betaalt de schade die u aan anderen veroorzaakt. Deze verplichte verzekering is strikt gereglementeerd via een modelovereenkomst die dezelfde is voor alle verzekeringsmaatschappijen. Dan maakt de service natuurlijk alle verschil. Ruwelka Verzekeringen biedt u de beste service! Wij staan 24u op 24, 7 dagen op 7 voor u klaar.

Aan de B.A.-waarborg is reeds een ruim dienstenpakket verbonden voor bijstand aan voertuig en inzittenden in binnen- en buitenland. Wie het wenst, kan bovendien een optionele assistance waarborg afsluiten. Deze voorziet eveneens een wereldwijde bijstand aan de personen.

default_blok.png

Gedeeltelijke omnium of volledige omnium?

1. De gedeeltelijke of kleine omnium: verzekert uw wagen tegen brand, diefstal, diefstalschade, glasbreuk, aanrijding met wild en natuurkrachten, deze waarborgen zijn altijd zonder vrijstelling dwz alle schade wordt integraal vergoed.

Als u een gedeeltelijke omnium onderschrijft is uw eigen schade bijgevolg niet gedekt.

U rijdt uw voertuig totaal verlies en u bent in fout, dan zal de verzekeringsmaatschappij uw eigen schade niet betalen.

2. De volledige omnium verzekert uw wagen tegen eigen schade, brand, diefstal, diefstalschade, glasbreuk, aanrijding met wild en natuurkrachten.

In de waarborg eigen schade is er een vrijstelling, u hebt de mogelijkheid om een hoge of een lage vrijstelling te nemen, een vaste of een Engelse vrijstelling, deze zal uw premie beïnvloeden, aan u de keuze.

Indien u liever op zeker speelt, dan raden wij steeds een volledige omnium aan.

default_blok.png

Rechtsbijstand

Uw auto werd beschadigd

2 mogelijkheden:

  • De basisformule rechtsbijstand helpt u om de vergoeding te recupereren bij de tegenpartij
  • De uitgebreide formule rechtsbijstand voorziet optioneel contractuele geschillen (bv. met uw garagist …), in administratieve bijstand (wanneer uw rijbewijs wordt ingetrokken)

Aan u de keuze!
                         (Wij raden echter de uitgebreide formule aan, zo geniet U ook de beste dienstverlening !!)

default_blok.png

Bestuurder

In tegenstelling tot de inzittenden wordt de bestuurder  niet beschermd voor zijn lichamelijke schade door de verplichte B.A.-autoverzekering, wij bieden u daarom een bestuurderspolis aan die uw lichamelijke schade als bestuurder verzekert.

Afhankelijk van de gekozen verzekerde kapitalen overlijden, blijvende invaliditeit en dagvergoeding zal de premie bepaald worden.

default_blok.png

Bijstand / assistance / pechverhelping

Hier hebt u de keuze tussen verschillende maatschappijen waarmee wij samenwerken.

Afhankelijk van de wensen en eisen zal de premie bepaald worden.

Contacteer ons gerust per mail om uw wensen duidelijk te maken.

default_blok.png