* Stap 1: kies uw soort schade aangifte en ga naar de volgende stap.

1. Informatie vaartuig

Formule 1: Alle voor de pleziervaart toegankelijke binnenwateren van de Benelux.

Formule 2: Alle voor de pleziervaart toegankelijke binnenwateren van de Benelux, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, de republiek Ierland, de zee- en kustvaart tot maximum 100 zeemijlen uit de kusten ten noorden van 47° NB (ongeveer ter hoogte van St. Nazaire), te zuiden van 54° NB (ongeveer lijn Hull-Cuxhaven), en ten oosten van 7° WL.

Formule 3: Alle voor de pleziervaart toegankelijke binnenwateren van de Europese Unie, Noorwegen, Zwitserland, Monaco, Slovenië, Kroatië, Bosnie-Herzegovina, Montenegro, de zee- en kustvaart tot max 100 zeemijlen uit de kusten van voorgenoemde landen, de gehele Middellandse Zee met uitsluiting van de territoriale wateren van de verschillende landen van de Afrikaanse kust, van Syrië, van Libanon en van Israël.

Formule 4: Andere (bij opmerkingen vermelden aub)
Vorige Volgende

2. Aanvullende gegevens

Vorige Volgende

3. Uw gegevens

Vorige Volgende

4. Gewenste waarborgVorige Volgende

5. OpmerkingenWord jij onze nieuwe medewerk(st)er? Mede dankzij het vertrouwen van heel wat bedrijven en particulieren zijn wij op zoek naar een geschikt profiel voor ons kantoor. Voldoe jij aan de waarden en normen waar wij voor staan, heb je de nodige ervaring in de verzekeringssector, en verlang je ernaar om mensen op een correcte manier service te verlenen, dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken! Neem gerust contact op met ons, of stuur je cv door naar info@ruwelka.be

Met vriendelijke groeten,

Ruwelka Verzekeringen

Ruben Monstrey – zaakvoerder

Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info