* Stap 1: kies uw soort schade aangifte en ga naar de volgende stap.

Persoonlijke gegevens

Indien de hoofdbestuurder verschillend is van de verzekeringsnemer gelieve de gegevens van de hoofdbestuurder in te vullen en onderaan bij opmerkingen de naam en adres van de verzekeringsnemer door te geven aub

Vul hier de datum in dat u uw rijbewijs voor het eerst behaald hebt

Is er een bestuurder jonger dan 25 jaar of jonger dan 30 jaar en in het bezit van een rijbewijs van maximum 1 jaar die sporadisch het voertuig bestuurt?

Vorige Volgende

ONGEVALLEN (vul hieronder de gegevens van uw ongevallen in fout de laatste 5 jaar, dit zijn enkel de ongevallen waarbij uw verzekeringsmaatschappij een andere partij uitbetaald heeft )

Kies Ja of Nee (vb. dronkenschap, vluchtmisdrijf, intoxicatie, ...)
Kies Ja of Nee (vb. dronkenschap, vluchtmisdrijf, intoxicatie, ...)
Kies Ja of Nee (vb. dronkenschap, vluchtmisdrijf, intoxicatie, ...)

Was u de laatste 5 jaar gekend als verzekeringsnemer, hoofdbestuurder of niet-gebruikelijke bestuurder in een verzekeringscontract?

Vorige Volgende

Gegevens voertuig

Enkel invullen indien u het kilowatt niet kent (dit moet de reeële PK zijn, niet de fiscale)
Indien niet gekend mag u het bouwjaar invullen

Vul hier alle plaatsen in tijdens het rijden inclusief bestuurder


Vorige Volgende

Enkel voor moto's

Vorige Volgende

Omnium


Gegevens hieronder enkel invullen indien u Omnium wenst
Cataloguswaarde - korting (enkel invullen indien u deze waarde wenst te verzekeren ipv de cataloguswaarde, vergeet zeker niet de catalogus waarde hierboven in te vullen aub)
Dit is de waarde die u betaalt voor een tweedehandswagen die u nu aankoopt, voor een wagen die u vroeger tweedehands aankocht heeft hebben wij nog steeds de originele catalogus- of factuurwaarde nodig.
Gedeeltelijke omnium = brand, glasbraak, diefstal diefstalschade, aanrijdingen met wild, natuurkrachten -> altijd zonder vrijstelling. Volledige omnium = gedeeltelijke omnium + eigen schade (op het gedeelte eigen schade is er wel een vrjstelling)
Vorige Volgende

OpmerkingenWord jij onze nieuwe medewerk(st)er? Mede dankzij het vertrouwen van heel wat bedrijven en particulieren zijn wij op zoek naar een geschikt profiel voor ons kantoor. Voldoe jij aan de waarden en normen waar wij voor staan, heb je de nodige ervaring in de verzekeringssector, en verlang je ernaar om mensen op een correcte manier service te verlenen, dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken! Neem gerust contact op met ons, of stuur je cv door naar info@ruwelka.be

Met vriendelijke groeten,

Ruwelka Verzekeringen

Ruben Monstrey – zaakvoerder

Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info