Ruwelka

Arbeidsongevallen

In België is de verzekering Arbeidsongevallen wettelijk verplicht voor alle privé-ondernemingen die personeel in dienst hebben. Wanneer men als werknemer tijdens de uitoefening van zijn beroep of op de weg van en naar het werk een ongeval heeft zal deze polis tussenkomen.

  • De wettelijke verplichting is van toepassing tot het geplafoneerd loon.  
  • Wij gaan voor uw bedrijf op zoek naar het verzekeringspakket die voor u van toepassing is. 
  • Wij garanderen u een aantrekkelijk dienstenpakket.

Wat is het excedent wet? Deze dekking is een aanvulling op de polis arbeidsongevallen en voorziet in een vergoeding boven het wettelijke vergoedingsplafond. Meer en meer ondernemingen verkiezen dan ook hun personeel te verzekeren voor de loonmassa die dit plafond overstijgt. 

Als onderneming kunt u eveneens de ongevallen van uw werknemers tijdens het privé-leven verzekeren. Samen met de arbeidsongevallenverzekering biedt u zo een 24/24 uur dekking aan. We bekijken de verzekerde kapitalen, het vergoedingsplafond en de verzekerde waarborgen.Word jij onze nieuwe medewerk(st)er? Mede dankzij het vertrouwen van heel wat bedrijven en particulieren zijn wij op zoek naar een geschikt profiel voor ons kantoor. Voldoe jij aan de waarden en normen waar wij voor staan, heb je de nodige ervaring in de verzekeringssector, en verlang je ernaar om mensen op een correcte manier service te verlenen, dan ben jij misschien de persoon die wij zoeken! Neem gerust contact op met ons, of stuur je cv door naar info@ruwelka.be

Met vriendelijke groeten,

Ruwelka Verzekeringen

Ruben Monstrey – zaakvoerder

Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer Info